Två parker samma vecka

Sista semesterveckan måste ju maxas så i måndags åkte vi över sundet för att kika på Robbie i Parken. Har aldrig varit i Parken tidigare så det var kul men Robbie såg vi sist han var i Götet för X antal år sedan. Vi har pratat om den konserten sedan dess och jag tyckte Robbie levererade nu också. Dock är det ju de gamla slagdängorna som är absolut bäst - känner knappt till de senaste om jag ska vara ärlig. Tack Treudings för en jättetrevlig eftermiddag/kväll as always!

Idag så begav sig maken och jag med picknicken till Bokskogen i Torup för att jaga steg. Aldrig varit där så vi blev positivt överraskade. Jättefint och mysigt så dit får vi åka fler gånger. Lite varmt dock men inne i skogen var det skönt. Vi gick en 3 km runda, lunchade i skuggan och tog ett varv kring slotten och parken. Uppdraget slutfört när räknaren visade 10 000 steg. Hem till solstolen för en liten lur och ikväll körde jag kettlebellspass för 3 tappra i värmen. Puh!

Maken och jag laddar inför Robbie

 Olly Murs som gjorde ett väldans bra jobb att värma upp publiken tyckte jag

 Mycket folk! 

Nä nu kan Robbie komma för vi är ju här 


 Olly och Robbie tillsammans

Utegymmet i Torup - sprillans nytt!

Entren till slottet 

Jomen här kan man ju bo 

Humle har jag aldrig sett tidigare

Väldigt fint runt i parken Ser ni fjärilen? 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass