BodyStep - jag ger inte upp!

Imorse var jag på gymmet och ett pass som heter BodyStep dvs gympa på en stepbräda för att förenkla det hela. Svettig som tusan men jag hinner inte riktigt med. Men det bryr jag mig inte om om. Huvudsaken är att jag rör mig efter mina förutsättningar, blir svettig och har kul - och det har jag! Detta är något jag tror många otränar missar dvs att ha kul och gör rörelserna utifrån en själv.

Till exempel om du inte tycker det är kul med en specifik träningssort då blir du utråkad och kommer inte att fortsätta. Detsamma med att röra sig utifrån sina egna förutsättningar. Okej jag kan inte göra allt på bärdan men det hindrar mig inte från att göra övningarna på golvet istället. Och är det en övning som inte funkar gör jag en liknande eller går på stället - huvudsaken är att jag rör mig och blir svettig. Detta verkar inte heller alla vara säkra med dvs man står då hellre stilla om man inte hinner med eller så tränar man inte alls.

Varför? jag tror det beror på osäkerhet att göra bort sig. Men herregud det är väl bättre att försöka och så kanske en dag så lyckas man än att aldrig ha försökt eller? Och om man tycker det är pinsamt för att andra se så säger jag bara: för det första har varje person fullt upp att koordinera ben och armar enligt instruktören och inte tid med att glo på alla andra och för det andra om de har tid att glo - låt dem glo. Du försöker i alla fall istället för att sitta hemma i soffan och käka snask!

Så tveka inte - ta del i allt det roliga som finns och ge allt ett försök (eller två för att komma in i det)

Glad Påsk!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass