Förnekelse är väl underbart!

Innerst inne så har jag nog inte riktigt trott på den gamla vågen de senaste veckorna. Tycker det har gått ovanligt fort att gå ner i vikt, borde jag inte ha mindre klädstorlek om jag vägde 89 kg men samtidigt vill man så gärna tror.


Visst är det också fantastiskt hur mycket man förlitar sig på siffror dvs i fredags kände jag mig fjäderlätt för jag vägde 89 kg och två dagar senare är jag en elefant för att den nya vågen visar något helt annat. Men jag mår ju egentligen lika bra och känner mig stark och frisk pga min nya livsstil. Märkligt hur hjärnan funkar och hur mycket tankar kan påverka en.

Men nu vill ni ju förstås höra den nya officiella vikten eller? Imorse vart det alltså dags - nykissad, naken, nysnyten, allt och vågen visade 104,6 kg - jippie... Eller nåt. Den nya förskräckligt Borsch exakta vågen visar också fettprocenten - ännu ett tal att "glädja" sig åt... Och den förbaskade vågen visar på 50,8%. Hur kan det ens vara möjligt? Jag menar min kropp består ju faktiskt av skelett, organ, hud, hår ja allt möjligt - hur kan då hälften vara dallrande fett? Och vad ska den vara - det måste jag undersöka.

Men som sagt jag ska inte låta vikten besegra mig - jag ska vinna!!! Så idag var det BodyJam (ett aerobic-dans pass) som jag tycker är jättekul och nyttig mat. Och imorgon kl 07.00 så är det dags för mördar-J så då vet jag att svetten kommer att lacka. Heja, heja mig!!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass