Jäkla våg - 12 kg för lite!!!

Idag är min deppigaste viktdag någonsin! Vi har precis kommit underfund med att vår våg hemma väger hela 12 kg fel - och inte är det i rätt riktning :-( Den jäkla manicken visa 12 kg för lite. Känner mig som kille i de gamla "Ensam Hemma"-filmern när han upptäcker att han är själv dvs ett vrålskrik med händerna i sidan av ansiktet... Hela mitt liv ställs på spets känns det som och det hjälper inte att våra gäster idag försökte trösta jamen du har ju gått ner 22 kg oavsett etc.

Ja det har jag men det är inte det som har en betydelse just nu. Utan det är att alla mina mål, min inställning förändras, allt känns upp och ner vänt. Detta betyder ju att min ursprungsvikt inte var 111 kg utan hela 123 kg!!!! Herregud hur gick det till??? Och min dagsvikt är inte 89 kg utan 101 kg - jag som har trott jag varit under 100 kg och aldrig mer skulle se det på vågen eller 90... Fy sjutton vad deppigt - just nu känns det som jag bara vill gå upp och dra täcket över mig och sova i evigheter eller andra alternativet som tyvärr poppar upp - äta choklad, ostbågar, pizza, godis allt!!!

Min man försökte peppa mig men jag sa att idag måste jag bara få känna panik, ångest, sorg och att det är syndast om mig i hela världen. Så kan vi ta pepptalk imorgon när nya delmål sätts upp, nya listor ritas upp och ny våg införskaffas för att se sanningen i vit ögat för jäklar jag ska klara detta!!! Nu ska jag bara sitta i soffan och reflektera med att glas vatten och visst är det syndast om mig ;-(

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass