Jonny Logan i Boston?

Sitter på flygplatsen i Boston som heter Logan – tänker bara på Jonny Logan den irländske smörsångaren i Melodifestivalen… Är lagom grusig i ögon och hoppas verkligen det inte är några skrikiga ungar på planet. Min kalr har beställt värsta monsterhörlurarna som jag ska testa för första gången på detta flyg – hoppas de hjälper lite mot ljudet.

Mötet slutade vid 3-tiden så jag och en kollega lyckades pressa in lite shopping men jag köpte inte så mycket – en lila blus och ett halsband. Jag har ju egentligen bestämt att inte shoppa så mycket kläder just nu – dels så investerar jag slantarna i träningen och ta hand om mig själv och dels så är ju min förhoppning att jag ska gå ner lite till och då vill jag ju ha pengarna kvar att shoppa för sen.

Har varit lite frestelser idag men faktiskt inga större problem – trickset är att inte titta på godsakerna. Annat vad det med alla fantastiska lukter i shoppingmallen idag. Herregud inte konstigt man blir sugen på att fika gott när det finns det ena stället efter det andra som avger värsta förförelsedofterna – hmm undrar om de bara pumpar ut det i luftsystemet så att man ska bli lagom sugen och äta socker för att sedan i ett maniskt sockerrus shoppa häcken av sig.

När ni läser detta kommer jag sitta hemma i soffan framför TV:n, nyduschad och såsig i myseoutfiten. Ha några möte med det blir via Skypen och hemma. Tänkte faktiskt också klämma in en liten gångtur – kan behövas när fötterna är som klumpar efter en lång flygresa men är det fortfarande snö eller?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass