Röda kärlekskryss till mig

Idag har jag faktiskt tränat 2 pass - ett pass BodyJam och ett pass BodyBalance. Anledningen till detta var att idag var det releasedag. Vad betyder då det? Jo var tredje månad ändras musiken och rörelsen till passen på gymmet och idag var det alltså dags. Var jättekul, ibland svårt och ibland fick man till ett flyt som varade i några sekunder.


Tänkte på viktmål idag men känner mig inte riktigt motiverad fast på ett positivt sätt. Känner att det varit mycket våg och kilotankar sedan påsk men nu börjar chocken lägga sig ;-) Men det är ju inte hur många kilo som sitter på kroppen som är det viktiga egentligen och det är ju det jag hävdat hela tiden - fast har det varit sanningen?

Jag tror att vågen styr lite för mycket. Jag menar jag mår ju jättebra och det är ju det som är mitt mål med mina nya vanor oavsett vad fettprocentvägen visar. Därför tänkte jag ta en lite paus från vågen och fokusera april på att hålla fast vid mina nya vanor nu när jag vet att det kommer bli stressigt på jobb. Som jag skrev igår har jag aldrig lyckats med det förr så då blir det ju verkligen en milstolpe mot slutmålet.

Vilka är vanorna jag tänkte hålla fast vid? Jo att äta regelbundet, röra på mig minst 5 ggr per vecka och skippa socker dvs ingen läsk, godis, chips, kakor, efterrätter och liknande. I min röda matdagbok skriver jag ju in vad jag äter och när men jag håller även koll på hur många dagar jag skippat socker.

På kylskåpet har jag satt upp en årsplan dvs en kalenderöversikt där varje dag är en rad. Min tanke var i början på året att se hur många dagar jag skulle klara. Tidigare rekord var 3 veckor men nu är jag i slutet på 3:dje månaden och inga planer att sluta här. Jag sätter ett rött kryss för varje dag och tänker på dem som mina röda kärlekskryss till mig själv. En gåva till mig från mig.
Bild på min årsplan för ett kryss varje dag som jag lyckats. (obs bild i gamla bloggen)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass