Vännen Rachel på besök

Ojoj imorse fick jag en överraskning av J - innan ens kl 08.00 på morgonen. Jag fick äran att ta hand om Rachel i 48 timmar. Vem sjutton är då Rachel? Jo en mjukisgiraff som har en egen blogg - det du. Så nu måste jag berätta även om Rachel’s dag och ta foton. Allt kommer hamna här så småningom: www.missionoftheworld.com så glöm inte att läsa.


Apropå imorse - jag vart så yrvaken men det gick hyfsat att träna ändå (även om det var kl 03.00 i kroppen). Svettig och trött bidde jag tack vare J. Sedan hem i duschen och frukost. Jobbade hemifrån idag vilket vart skönt för då kan man sitta i mysdressen, håret på svaj och inget smink.

Ringde mamsen under förmiddagen - oops hon läser bloggen och då fick jag höra att jag har tid att blogga igår men inte ringa min egen mor... Fast det vart sagt på ett skämtsamt sätt. Sorry väldens bästa mamsen - kommer nog hända igen ;-)

Ser fram emot imorgon för då ska jag testa chokladmassage som jag fick i presentkort av svärföräldrarna - tack så mycket G och F! Ringer imorgon och berättar hur det var. Ja jag lovar att jag ringer...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass