Sockersug i Boston

Full dag av möten - tråkigt, tröttsamt och känslosamt. Speciellt med tidskillnaden så spökar och eftersom jag ska åka hem imorgon kväll är de ingen mening att ställa om för mycket.

Har varit en ok matdag tack vare att jag haft med mig sötmandlar och frukt. Men får nog äta ett äpple nu för hela teamet ska äta och bordet är bokat till 20.00 och sedan innan vi fått in mat...suck. Åter igen är reflektionen hu rmycket jag tröstat mig med kakor, choklad, snacks av alla sorter på mina resor eller egentligen alltid.

Innan har det varit att jag kanske inte ätit upp hela varmrätten för jag är redan så fokuserad på desserten. Det vart också det första jag tittade på i en meny. Eller snarare ätit konstant och då har jag ju inte fått några blodsockerdippar utan varit i ett konstant sockerrus. Nu märker jag ju att jag är hungrig och helt plötsligt är inte de vanliga alternativ tillgängliga och vad då gör man då???

Nåja jag ska äta mig mätt på maten ikväll och sen får jag väl trycka järnet på guldkulorna i örat under tiden alla andra äter efterrätt...

Ett par timmar senare - oops fick inte bloggen att funka innan jag stack pga uppkopplingen på hotellet. Middag gick bra men nu är jag mätt och öm i örat... Go natt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass