Full fart hela dagarna

Så var det äntligen fredag och helg - skönt. Denna veckan har gått otroligt fort kanske för att man bara jobbat 4 dagar. Men dagarna är ju fullpackade med träning, planering av mat, jobb i 180 m.m. Något annat som är skönt att jag faktiskt ska vara hemma fram till den 23 April - jag hemma en hel månad det har nog inte hänt på väldigt länge. Detta gör ju att rutiner blir mycket enklare. Men något som kan ställa till det lite är att jag just nu bl.a. projektleder ett globalt partner och kundevenemang för ca 600 personer i 5 dagar som ska gå av stapeln i slutet på april i Miami ( då får ni ju följa med - ja via bloggen alltså ;-) )

Anledningen att det kan ställa till det lite är att nu när vi närmare oss så är det en lång att göra lista och man kan inte flytta datum precis. Dagarna går då också i full fart för att hinna med allt och då är det lätt att glömma bort ett mellanmål eller att lunchen blir sen eller att det inte hinns till träningen. Men hittills går det bra och det känns som allt är under kontroll... fråga igenom om 2 veckor ;-)

Imorgon tänkte jag sätta mig ner och återkomma med nya delmål baserat på den nya vikten men en tanke som slog mig idag var att jag mår så himla bra att den där våghistorien tar inte upp så stor del av min tankar eller deppar mig längre. Nej nu kör vi järnet! Ska träna imorgon - vad ska du träna?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass