Mmmm Chokladmassage

Precis hemkommen från min julklapp dvs en timmes chokladmassage. Gud vad det doftade gott - vart 70% valhrona choklad.... Jättemysigt att bara ligga och bli ompysslad. Tack P! Något jag verkligen kan rekommendera! Blev inte heller så sugen som jag vad rädd jag skulle bli dvs sugen på choklad. Bara det säger något om hur långt jag kommit.

Innan dess var maken och jag ute i regnet och gick med stavar ca 4,5 km. Kallt men skönt efteråt och faktiskt även under pga att man är inte precis bortskämd med frisk luft. En annan anledning till stavgången är ett av mina delmål - Vår Ruset dvs 5 kms loppet för tjejer som anordnas i olika städer. Den 5:te maj är det dags för mig och Malmö. Tror ju inte jag ska slå banrekord precis men runt ska jag för detta är mitt första lopp någonsin och något som jag tidigare när jag vägde som mest inte trodde jag skulle fixa.

Detta är ett annat tips från en viktminskare till en annan - sätt upp delmål. Innan tyckte jag men det behöver inte jag för jag vet att det jag ska göra är att gå ner 46 kg. Och vad hände? Inte sjutton lyckades jag för det blev för stort. Nu så är t.ex. ett delmål Vår Ruset, ett annat Tjejmilen i augusti, ett annat är att jag vill väga 88 kg i slutet på mars, ytterligare ett är att när jag väger 80 kg ska jag köpa nya träningskläder etc. Dessa mål är nedskrivna och oerhört viktiga för mig för att jag ska lyckas. Pröva själv vad som funkar för dig och vad det är du ska genomföra men jag lovar att det hjälper med mindre delmål för att faktiskt nå dit man vill i slutändan. Som sagt man kan äta en elefant och man delar upp den i bitar - hmm kanske dumt att hänvisa till "mat"....

Återkommer med fler tips imorgon. Ha en mysig långfredag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass