Mycket jobb och lite massage

Idag har åter igen varit en "full fart på jobbet" dag. Har tom suttit hela kvällen men så blir det inför Miami. Dock har jag ätit bra och regelbundet sam lyckats klämma in en halvtimmes massage på spa:et. Tack M för att du räddar min nacke och axlar. I mitt fall är inte massagen någon lyxbehandling utan snarare ren överlevnad för att kunna röra huvudet och inte ha axlarna ovan för öronen...

Har också hunnit med att packa träningskläderna inför morgondagens Bodyjam samt förberett morgonens mat. Mycket förberedelser och planering men det är det värt. Jag ska ju lyckas med april målet att hålla fast vid mina nya vanor trots arbetsbördan.

Nä nu lockar sängen. Sov gott!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass