Uppe med Tuppen

Ojoj vad klockan kan ringa högt när man sover som bäst eller hur? Nåja upp kom jag och nu sitter jag framför TV och käkar ägg samtidigt som jag bloggar.
Varför uppe så tidigt? Jag ska iväg på BodyBalance som börjar 06.45. Ja vad gör man inte för konsten eller i alla fall vikten... Balance känns som ett bra komplement till annan träning. Det är en blandning mellan pilates, thai chi och yoga (tror jag). Det är mysigt att göra det på morgonen i en nedsläckt sal, levande ljus, mjuk musik och efteråt känner man sig lugn och en halv meter längre. Och jag går dit även om jag inte kan göra alla övning pga att jag inte är så smidig och rörlig med alla kilo men en dag så.... Det är ett råd till all ni som bär extrakilo och känner er som elefanter i en gympasal - följ med så gott ni kan det viktigast är att inte ge upp för annars kan ni ju aldrig nå ert mål!

Nä nu måste jag ge mig iväg - ses ikväll.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass