Balans mellan jobb och privatliv?

Hmm hur var det nu med balansen dvs ett av mina mål för att må bra är att mitt jobb inte ska alltid komma som prio 1 i mitt liv. Har precis kommit hem efter har varit på jobb i 10,5 h och jag är tyvärr inte klar än - måste få iväg en hel novell till e-mail. Det har tvyärr också varit en stressande dag med möte, rapporter, beslut, frågor, training - puh! Så inga raster utan måltiderna har varit framför datorn... Tur man har planerat maten och att man var på BodyBalance imorse så man pallar.

De två största anledningarna till dagens stress är dels att jag varit ute och rest och har hundratals mail etc att kolla upp. Dels för att jag är projektledare för ett stort kund och partner event i slutet på april i Miami. Det kommer att vara i 5 dagar med ca 350 globala partners, ca 200 amerikanska kunder och ca 100 kollegor att hålla koll på. Och nu kommer vi in i en intensiv fas med dagliga leveranser av diverse saker och dagen E närmar sig med stormsteg känns det som. Problemet är ju att man har en massa andra jobbuppgifter samtidigt och massa kollegor som ställer frågor.

Min största oro är dock att pga tidsbrist så kommer jag att frestas att överge mat och träningsplaneringen. Det brukar nämligen det som ryker först för mig i min prioritering. Denna gången hoppas jag att jag är motiverad att hålla fast vid mina nya vanor. Men det tror jag faktiskt för nu mår jag så otroligt bra, är stenmotiverad, har mitt stöd från familj och vänner samt A och J som hjälper mig på varje steg på vägen.

Nä nu får jag få iväg det där mailet. Imorgon är det "bygga naglar tidigt på morgon-tid", packa resväskan, ut och gå och sedan är vi bortbjudna på kvällen. Och på söndag åker jag till Boston ett par dagar i jobb.
Ha det!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass