Minus 22 kilo!!!

Imorse när jag ställde mig på vågen då visade den 89,0 kg!!! Det betyder att jag till dagens datum har gått ner 22 kg - 1 kilo till och jag har gått ner ½ av mitt mål! Det är verkligen jätteskojsigt men det kommer ju inte gratis precis... Fast det är värt det för jag mår så otroligt bra.
Har ju lovat att dela med mig utav mina tips och tricks. Ett trick är 2 utvärderingsfrågor; "Vad har jag åstadkommit?" och "Vad har det gett för resultat?" För cirka 3 veckor sedan så blev jag lite rastlös och tyckte att inget hände - fast jag gått ner typ 9 kilo på 2 månader.... åhh vad händelselöst...not! Detta är ju mitt nya liv och ingen kvick fix. Men då sa jag till mig själv att skärpa mig och faktiskt - take stock dvs vad har jag faktiskt förändrat på 2 månader och vad har jag sett att de gett mig. Här kommer min lista:
Vad har jag åstadkommit i år?
 • Jag har gått ner 12 kg
 • Jag har börjat dricka te
 • Jag dricker inte läsk längre
 • Jag äter inte godis sedan 2 år
 • Jag har inte ätit choklad
 • Jag har inte ätit efterrätter/kakor
 • Jag har inte ätit chips etc
 • Jag torrborstar kroppen för att få igång cirkulationen
 • Jag äter Omega3
 • Jag äter på regelbundna tider
 • Jag äter proteinrik frukost
 • Jag äter grönt och tex bönor och linser
 • Jag undviker socker så mycket som möjligt
 • Jag dricker ca 2 liter vatten per dag
 • Jag tränar 4 ggr per vecka
 • Jag går på zonterapi
 • Jag äter tidigt på morgen och inte sent på kvällen
 • Jobbar inte lika mycket
Hur märks resultaten?
 • Eksem i ören har försvunnit på ena och blivit mycket mindre på andra
 • Kliar inte i halsen längre
 • Smalare kroppsdelar t.ex. armar, ben, fötter, rumpa, ansiktet, magen
 • Känner mig piggare och har mer energi
 • Sover mycket bättre
 • Inte lika mycket kli i huden dvs inte lika torr
 • Eksemet i armhålan är i princip borta
 • Min magen är bra dvs laktosmagen mår bra
 • Inte lika mycket blodsockersvallningar
 • Fötterna har blivit mycket bättre dvs inte lika mycket ömt och spruckna
 • Blivit starkare och smidigare t.ex. orkar ta i mycket mer på träningen

Så om du själv känner dig nere och inte kan se resultat ställ dig dessa två frågorna och skriv ner det. Läs och begrunda, och du kommer inse att man kan förändra ens liv på 8 veckor. Lycka till!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass