Trött i Boston och med kulor i öronen

Hejsan, sitter på ett hotellrum i Boston med utsikt utöver en parkeringsplats och en motorväg... Är jetlaggad efter resan idag via Island men nu är jag på hotell, fått lite mat i magen och är redo för sängen. Det är en konstig känsla att vara jetlaggad - ungefär som att vara sjösjuk uta för mycket illamående dvs allt svajar ;-)

Maten idag har gått väldigt bra - blev bara frestad utav chokladkakan som serverades till lunch, ungen som satt brevvid mig med värsta påsen turkisk peppar (ett tag var jag när att ta påsen och slänga iväg den eftersom han knaprade på dem konstant), efterrättkakan vid middagen och jättesnickers som nästa medpassagerare tryckte i sig - nädå jag är inte alls manisk vad det gäller sötsaker... men jag rörde inget!
Tur då att jag har mina kulor i öronen. Jäpp du läste rätt. När jag går på zonterapi så brukar A sätta pyttesmå guldkulor i ena örat. Dessa trycker på på vissa akupunkturpunktor och hjälper mig med sötsuget. I början när jag fick dem så var örat helt varmt och ömt i ett par dagar efter men denna gången känns det faktiskt inte lika mycket. Och jag tror det beror också på att sötsuget inte är lika starkt längre. Eller så har jag kommit på andra tricks att göra när jag blir sugen istället för att trycka som en galning på en kul i örat. Nä jag har tryckt nu också - en gång för varje turkisk peppar ;-) och det gör faktiskt inte lika ont längre.

Nä nu ska jag gå och lägga mig. Rapporterar på nytt imorgon om mina Boston-äventyr. Sov gott!!!

Saknar dig älskling - puss!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass