Hektiskt Hemmaliv i Hjärup

Ojoj vad jag var trött imorse när klockan ringde. Ögonen ville inte öppnas men tills sist så rullade jag ur sängen. Käkade 2 kokta ägg och iväg till gymmet. Dags för hårdkörning a la J. Jättekul cirkelträning men tufft även om hon vart lite snäll idag för att jag fortfarande kände mig trött efter resorna och förkylningen. Svettades som en gris och kände mig inte smidig som en gasell - bara att komma upp och ner på mattan är ansträngande om man har extrakilo. Jätteskönt efteråt dock! Kram på J för hon pushar mig.

Sen var det full fart på jobbet. Dock tog det 2 timmar innan datorn ville samarbeta - den var väl också trött. Efter jobb i full fart i SilverBettan (bilen alltså;-) ) mot mitt spa. Mitt och mitt men jag ränner där så ofta så det mitt andra hem. Spaet ligger i angränsning till gymmet så bara idag har jag ju varit där två gånger. Idag var det dags för min berömda zonterapi! Fick kräkar ur mig lite om vanvettiga spanska tider och förbaskad kladdkaka på AirFrance.

Men sen fick jag beröm för att jag varit duktig och så var allt bra igen... Stort tack A! Det är så mysigt att bli ompysslad och jag är helt övertygad att zonterapin liksom träningen är två av de starkaste successfaktorna till varför det gått så bra för mig hittills. Plus en otroligt stark motivation. Har även en del andra tricks som jag kommer dela med mig framöver t.ex. planerings abc, "vad bra jag är frågorna", mina röda kärlekskryss och min vikttavla. Men då får ni fortsätta att läsa...

Nä nu får jag se slutet på "Du är vad du äter" och jag vet att jag kommer sova gott i natt hemma i egna sängen med karlen sussandes brevvid. Go natt!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass