Idag ska jag åka hem

När jag skriver detta så är det 06.11 i Boston och mörkt ute. Ikväll (mitt i natten i Sverige) åker jag hem från Boston. Jag hoppas jag kan sova någorlunda så man inte är helt slut när man kommer hem. Inte lika många frestelser då heller om man sover gott - förutom de man kanske drömmer om...

Uppe tidigt idag för mötena börjar kl 8.00 och jag måste hinna göra mig iordning, packa väskan, checka ut och få i mig en hälsosammare frukost ärn den som utlovades igår på kontoret dvs doughnuts and coffee. Annars tycker jag denna resan har gått mycket bättre än förra veckans. Beror nog på flera saker: pepptalks av J och A, har med mig sötmandlar att tugga i mig, mer regelbundna tider och tillgång till olika val, att jag fick ett wake-up call att jag måste hålla mig till planeringe annars faller det hela i bitar och inte att förglömma mina guldkulor i örat...

Nä nu får jag sätta fart - ha det gott idag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass