Lite ovant...

... är det att "nämen nu ska jag ju blogga" men jag hoppas detta kan vara ett verktyg för mig att håll uppe motivationen på min viktigaste resa i livet - den mot en normal vikt.

Idag skriver jag detta från Madrid på ännu en affärsresa. Alla bara säger åj vad glammigt att resa så mycket som du gör. Nä säger jag då - det man får uppleva är nämligen följande: flygplatsen, planet, flygplatsen, taxi/tåg, hotell, kontoret och så börjar vi om igen. Dvs det jag sett av Madrid är flygplatsen, taxin, hotellet, kontoret och ett wok-ställe igår (visserligen go mat ;-) ) Detta resande ställer också ens planering och ack så viktiga rutiner helt på lut dvs vad serveras till frukost, när äter man lunch och var (tydligen i madrid vid 14.30 - gissa om jag vart hungrig som är som en bebis och måste ha mat var tredje timme...), kan man träna, vad finns på flygplatsen etc Jag tror nog ni förstår. Det hela är mycket enklare hemma - man kan handla vad man vill och äta när man vill, gymmet finns i närheten, man befinner sig i samma tidszon och man har sin älskling som stöd.

Men jag ska inte klaga samtidigt lär man sig mycket om hur andra människor i olika kulturer funkar, jag lär mig jättemycket jobbmässigt och maken får en massa whiskey hem...

Nä nu ska jag snart krypa till kojs - känner mig lite förkyld och ensam. Syndast om mig i hela världen (kanske inte men vi kan väl låtsas).

Sockersug status: hög idag men beror på konstiga mattider, förkylning och ensamheten på hotellrummet.

Åter imorgon men då har jag lämnat Madrid till förmån Paris.

Sov gott!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass