Upp 19 kg på mindre än ett par timmar

Japp då vart det officiellt den nya vågen som införskaffades lite surmulet idag visar på 19 kg plus dvs imorse på gamla vågen vägde jag 87,9 och nu på den nya 106,9 (visserligen med middag i magen men ändå). Det måste ju vara något typ av rekord att gå upp så mycket på mindre än 6 timmar ;-) Kanske man ska ringa Metro och tipsa om denna mirakelkvinna som gått upp så mycket utan att äta mer - kan redan nu se löpet: "Rekord i viktökning av Skånekvinna". SUCK och DUBBELSUCK!

Problemet är att veta ursprungsvikten och hur mycket jag gått ner detta året sedan jag började med mitt nya hälosliv. Dvs när började vågen krångla för jag var på hälsokontroll i januari 2006 och då har jag för mig att jag vägde 110 kg på sjuksköterskans våg och sedan den 1 feb 2006 när jag börjde att tänka på vikten efter laktosdiagnosen då vägde jag 111 kg på gamla vågen hemma. Visade den rätt då eller var det helt åt skogen? För enligt nya vågen om jag tar från min ursprungsvikt på gamla vågen så var min ursprungsvikt hela 130 kg men då har jag ju gått upp 20 kilo på mindre än en månad enligt min hälsokontroll.

Eller har vågen krånglat nu detta året när jag tror jag gått ner 13,1 kg sedan nyår och egentligen har jag inte gått ner alls? Men det stämmer ju inte heller för jag ser ju att jag blivit mindre på kläderna, i ansiktet, på kroppen etc. Usch jag vet inte vad jag ska tro men det enda jag kan göra är så här:

From morgondagens vikt är min nya ursprungsvikt och då börjar nya målsättningar och sedan är det nya vågen som gäller dvs det är den enda sanningen. Hur tungt det än är kan jag inte göra något annat! Jag vet ju att jag mår tusan mycket bättre idag än jag gjorde i december så jag vet ju att min nya livstil funkar oavsett vad vågen visar även om det är den som man tar som det tydligaste måttet.

Jag ger inte upp för som sagt klarar jag inte det denna gången så är jag en tjockis för livet som inte kommer ha mycket till liv. Nu ska jag samla nya krafter och återkommer imorgon med den nya spännande vikten...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass