Hur mycket spenderar du på snask?

Tänkte imorse när jag satt på tv-soffan 06.15 och käkade ägg hur mycket pengar har jag lagt på snask och vad jag nu lägger pengarna på. Man kan bli lite så där filosofisk på morgonkvisten... Anledningen till detta var just tanke att - kan alla ha råd och träna t.ex. med en PT? För att ge er en närmare bild av vad jag menar så tänkte jag så här:


Jag betalar ca 4000 SEK för ett årskort på gymmet och för en timme med PT 399 SEK (för medlemmar). Om jag då räknar på ett genomsnitt att träna med en PT en gång under 20 veckor så blir den totala veckokostnaden ca 230 SEK. Jag vet inte vad du spenderar på läsk, godis, choklad, chips, kakor, efterrätter per vecka men jag spenderade enkelt det förra året.

Och idag när många företag har en friskvårdspeng - varför inte använda den oavsett storlek. Du har förtjänat det och ska unna dig detta!!! Och då blir veckokostnaden ännu mindre fast visst det gäller ju att träna också annars blir belöningen bara dåligt samvete. Sen att jag får 10% på spabehandlingar pga årskortet och är en spa-prinsessa så tjänar jag egentligen in årskostnaden men det är en annan historia ;-)

Och jag vill bara poängtera att även om jag kallade J Mördar-J så är hon värd varenda krona för jag vill ju inte att Snälle-J kl 7.30 säger "om du kanske möjligtvis skulle kunna tänka dig att kanske göra en ½ repetion innan du vilar i en kvart" - jag vill ju att hon ska köra skiten (fettet) ur mig och heja på mig att jag klara en till. Skulle inte du det?
Nåja nu ska jag slänga mig i TV-soffan och imorgon är det vilodag så då är jag hemma och tänker bort fettet... Mer om tankar imorgon.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass