Dagens motto och vikt

Hittade denna bilden på nätet som dagens motto

Här är min variant som jag skapade igår men jag valde att skapa en låda för det som är kvar dvs en röd sten för varje kilo jag har kvar till min målvikt på 70 kilo. Imorse fick jag ta bort en sten för vågen visade på 84,6 kilo. Det innebär att jag har gått ner 12,5 kilo på de 8 veckorna jag har gått på Itrim. Jag har då 6,6 kvar till min delvikt på 78 kilo och totalt 14,6 kilo kvar till min viktbalans därav 15 stenar kvar i lådan imorse.

Kommentarer

 1. Men gud vad smart! Jag ska komma ihåg detta till vårens deff :) planen är att bara köra en minideff på 5-7 kg, men det här är ju ändå riktigt inspirerande! Man kanske kan ha en sten per halvt kilo eller något? Tack så mycket för tipset och lycka till med viktnedgången!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är den bra! Jo men det kan väl funka - man bestämmer ju själv vilken vikt en "sten" ska motsvara. Tack och lycka till själv!

   Radera
 2. Detta är något jag ska fixa under helgen :) Kul idé-// Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det! Hoppas allt är bra och att vi ses på måndag!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass