Extrema semestrar?

Jo det där gymbesöket imorse blev inställt pga tunga ögonlock... Visserligen lite tid nu innan middagen men latmasken sitter i. Får ta en runda steg åtminstone. Dagen har spenderat på turiststranden strax utanför Aquba. Inget bad för denna badkrukan men trots vinden så blev den bleka kroppen lite rödlätt i solen. Skönt att tanka D-vitamin för det lär väl behövas när man kommer hem till snön. Under tiden snickesnackade maken och jag  lite om två extrema semestrar vad det gäller kosten.

I somras när vi var i Grekland åt jag bokstavligen allt jag kom över. Kakor till frukost, lunch kunde bli pizza och pasta från buffen plus efterrätt, lite glass på eftermiddagen och sedan en brakmiddag. Vi gick väl sisådär 15-20 min per dag förutom en bergsvandring på 3 timmar och en halvtimmes gymbesök för bloggerskan. Maken gick upp 7 kilo på två veckor och jag vågade inte väga mig... Men för tusan vad vi mådde dåligt hela tiden!!! Märkligt det där med att man ska unna sig på sin semester - vad då unna sig? Att må dåligt både kroppsligt och knoppsligt...

Denna semestern blir ju motsatsen med måltidsersättningar men min plan är ju att nästa resa i sommar dvs till Skottland då ska jag ha hittat en balans. Där matintaget är mer välbalanserat både näringsmässigt och kalorimässigt. Det är ju det jag jobbar för. Så även om denna resan blir extrem på sitt sätt så är det målet som motiverar mig och jag ska lyckas. Det är ju efter allt tredje gången gillt in my book. Så även om jag missade gymmet imorse är jag jäkligt stolt över att jag håller mig till mitt kostschema och mina steg i alla fall!

Kommentarer

 1. Du är fantastiskt duktig ju! Visst är det helt vanisnning, som du säger att man "unnar sig" att må dåligt?...
  Hoppas att ni har det helt underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jag faktiskt :-) Ja det där med att unna sig är verkligen svårt och nog det vanligaste man får höra som viktminskare - jamen du måste ju få unna dig... Jodå men aldrig mera socker för denna. Sockret är min ost if you know what I mean :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass