Fjärde gruppträffen på Itrim

Tillbaka på jobbet på riktigt efter semestern idag. Varför känns det alltid som man springer rakt in i en vägg? Mail, möten, telefonsamtal, avstämningar i ett rasande tempo. Plus att jag redan imorse kände det som att jag behöver semester efter semestern. Vi har ju inte direkt legat på latsidan och hjärnan snurrar av alla jordanska intryck. Hann även med mitt livs första besök i maskinen som klämmer ihop tuttarna så jag misströstar att de kommer återgå till tidigare format... Yisses vad det kändes men det gick ju snabbt i alla fall.

Ut och jaga steg på lunchen och efter fler möten så var det dags för fjärde gruppträffen på Itrim idag. Verkligen något jag prioriterar och jag är övertygad om att de kommer vara en del utav det som göra detta till en lyckad viktminskning. Idag var vi inte så många men nu börjar man känna igen de andra vilket är skönt tycker jag. Dagens diskussion handlade om kolhydrater och socker. Något denna bloggerskan kan en del om :-) Fast det viktigaste jag tar med mig från dessa träffarna är alla deltagares olika resor, synsätt och åsikter och jag fokuserar på att lära mig något från varje träff.

By the way invägning på Itrim idag också som alltid vid gruppträffarna. Visste ju att under Jordanien gick jag ner 1,6 kilo enligt hemmavågen. Den stämmer faktiskt hyfsat med Itrim-vågen fast man då väger sig med kläder och på kvällen. Och Itrim-vågen visade även att jag behållit all muskelmassa (YES) och gått ner 2 kilo ren fettmassa - me love!!! Vid första invägningen i början på året bestod min kroppsmassa utav 44,5% fett och nu 37,7% dvs 43,2 till 32,8 kilo fett. Tjoho!!!! En kulig detalj - idealvikt för min längd vill vågen ha till 57,7 kilo...Yeah right när jag har 51,5 kilo i muskelmassa :-) Vägde det typ i nian i grundskolan så inget jag strävar efter nu!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass