Stolt Itrim-status

Måste ju bara får uppdatera er om att i torsdags hade jag avklarat halva tiden på måltidsersättningar med Itrim. Nu har jag lika många veckor kvar dvs 6 stycken fram till påsk. Därefter ska jag introducera riktig mat i olika delsteg beroende på hur långt jag har kvar till min målvikt. Under denna tiden har jag gått ner 10,8 kilo dvs från 97,1 till vågens vikt i morse på 86,3. Det betyder att jag är exakt 3 kilo ifrån min tidigare lägsta viktnotering under min hälsoresa de senaste 5 åren och 8,3 kilo ifrån min första målvikt på 78 kilo.

Samtidigt sedan årets start har jag varit aktiv varje dag - antingen kört pass såsom spinning, kettlebells, med PT-Malou eller varit ute och gått med stegräknaren. Inte en enda dag under 2013 har jag valt soffan istället! Men dagens häftiga - idag skulle jag använda mitt pulsklocka för första gången sedan julafton. Och pulsbandet man har under bysten bara trillade ner. Fick spänna in det med nästan en hel decimeter för att det skulle sitta uppe...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass