Dagens motto

Imorgon åker ju maken och jag till varmare breddgrader för världens äventyr i Jordanien. Nej tjuvarna ni kan låta bli huset för vi har larmet på, husvakt och grannarna är på - så det så! Under denna tiden blir det ju lite bloggande men tänkte underhålla er med en daglig bild/motto. Med start idag och tills jag kommer hem så kommer ett inlägg kl 09.00 varje dag. Är du beredd?

Viktig för mig personligen

Kommentarer

 1. Ha en riktigt härlig semester. Skall bli spännande att höra/läsa om er resa. Njut och ha det riktigt bra / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Margaretha! Ha det så gott du med!!! Kram

   Radera
 2. Kul att jag hittade din blogg. Jag är en av deltagarna i itrim-gruppen! Ha en skön semester och njut av de härliga strandpromenaderna.
  // Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha så du har hittat hit... välkommen! Tack det ska jag och lycka till där hemma!!! Vi ses den 18 feb.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass