Nu så lämnar jag...

... jobbet för 10 dagars semester. Ska bli skönt och en rolig resa som väntar. Förhoppningsvis också mycket sol på näsan. Träningskläder är med, stegräknare kommer hänga runt halsen, baddräkten med för simning och mina Itrim-mål är packade. Sen får jag ta dagen som den kommer dvs hålla koll på kost och motion utifrån förutsättningarna. Men jag är övertygad om att det kommer gå finfint!!!

Är lite trött i ögonen för dagen inledes med PT-Malou kl 07 imorse i Malmö. På schemat efter uppvärmningen stod olympiska lyft. Så det blev lättare vikter men mycket tekniknötande på marklyft, frivändningar, knäböj och lite till. Avslutades med plankor och en ny magdödarövning - jisses säger jag bara... Men nu får jag piggna till för nu är det dags för Itrim - både möte med hälsocoachen och tredje gruppträffen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass