Imorgon är det dags igen

Idag var det fullt ös på kettlebellspasset som egentligen var ett 45 minuters prova-på men efter publikens önskemål blev en hel timme :-) Alla verkade nöjda när de gick därifrån och det ska de vara. Riktiga kämpar som inte gav upp och jag fick tom beröm - då blir jag glad! Och nu har jag knåpat ihop morgondagens pass. Lite gamla godingar och några ny överraskningsmoment - as it should be :-) Plus att jag fortsätter på Mello-temat...

Morgonens kettlebellspass

Kommentarer

 1. Hej,
  Några små frågor om dina block för kettlebellen.
  Vad står tex. 10-12-14 för. Vikter? Antal svingar?
  Kör du övningarna i varje block efter varandra i 30 sec?
  Eller hur är det upplagt? Kan du inte beskriva ett pass med tid/antal svingar i blocken? Jag brukar köra ensam och det skulle vara kul att testa din planering:)
  Tack för att du bjuder på din träningsresa!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Anonym! Självklart kan jag gå igenom det. Kommer ett inlägg imorgon så håll utkik. Lycka till!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass