Jag kom iväg...

På resans sista skälvande timmar så kom jag iväg till gymmet :-) Egentligen var planen ytterligare ett dopp i saltsjön men jisses vad det stormar här. Hela natten har det blåst storm så vi knappt kunnat sova. Mulet på det och det kändes inte som lägligt med stranden. Vad då göra? Jomen nu finns det ju inga ursäkter kvar mer än att pallra sig till gymmet...

Körde ett lättare pass med 30 min crosstrainer, lite styrka för armar, axlar och rygg och stretch på det. Men jag gjorde det och det är jag jäkligt stolt över! Skönt var det också för kroppen. Och sen samlade jag lite steg eftersom det är en lång flygdag idag. Gäller ju att passa på och hotell lobbyn funkar alldeles utmärkt till det.

Snart ska vi nämligen checka ut från sista hotellet på denna resan. Ytterligare en timme att spendera i lobbyn så det blir väl lite steg då också. Sen på bussen mot flygplatsen och vi är hemma sent i natt. Imorgon ska jag jobba hemifrån vilket ska bli skönt. Då kan man ju såsa runt i myskläder och utan smink men ändå få något gjort. Ha en underbar Alla hjärtans dag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass