Kort paus...

Pustar lite i soffan efter ett cirkelpass på Studio S. Vart bloggläsare Susanne som fixat tjejträff där jag höllt i ett pass med cirkelträning a la min födelsedag. Det vill säga med TRX, kettlebells, stegen, pilatesboll och med kroppen som redskap. Olika stationer där deltagarna jobbade aktivt i en minut och vilar/bytar station i 30 sekunder. 2 varv med olika övningar på varje varv. Allt för att få en riktig genomkörare utav kroppe både vad det gäller puls och styrka.

Efter passet så stod dusch på schemat och sedan gick tjejerna gick för att fika. Jag hoppas verkligen att alla blev nöjda och kände att passet utmanade dem på rätt sätt dvs det ska vara svettigt men också kul. Roligt också att en Studio S medlem dök på mig efter passet och frågade om det var jag som skulle hålla kettlebellspasset imorgon. Jajamensan blev svaret. Va bra sa han för förra söndagen var det ju inget. Åh jag har varit lite saknad i alla fall :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass