Kultur bidde te

Hmm jo den där utställningen får nog klara sig utan oss för jisses vilka köer. Oavsett var vi ganska trötta på kulturella saker så vi bestämdes oss för att varför inte gå inom Emporia istället som ligger brevvid. Vi har ju inte varit där ännu. Blev väldigt positivt överraskade så det blir definitivt fler besök och sedan när mat står på schemat igen vill jag gärna testa några av matställena.

Efter några rundor och lite fika på Espresso House - ja det vill säga te och kaffe så blev det till sist lite shopping. Jag hittade nämligen en butik med te och kaffe - Bönor & Blad. Tänkte att nu ska jag köpa lite gröna teer och testa smaklökarna lite. Plus att få lite helgmys eftersom detta är ju min nya unna-mig-lyx. Efter mycket trevlig service så bestämde jag mig för 3 sorter: Gröna Vera, Päron & Ingefära samt African sunset. Så nu ska här testas!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass