Receptjakten fortsätter

Jag pysslar för fullt med mitt receptprojekt och nu är snart högen med receptutklipp insatta fint i pärmen. Och jag hittade några till i den receptbilaga som fanns i den senaste Amelia med Santa Maria och Philadephia som avsändare. Jo visserligen gluten i tortillachipsen och bröden men jag tycker ändå recepten är spännande och vill testa. Plus att jag love tacos och wraps med goda fyllningar och grönsaker :-)


Spännande variant på laxsnittar

Vilken grej - fyllda cocktailtomater. Det måste testas! 

I love, love, love quesadillas men har aldrig gjort själv. Snart dags tycker jag! 

Makens beställning :-)

Kul grej med choklad och nachochips 

Chokladtryffel med chili... 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass