Itrim - hur gick det?

Nä jag bloggar inte från Jordanien utan nu sitter jag på flyget ner.  Detta inlägget skrev jag igår kväll men tänkte ni kunde ju underhålla er med det nu medans jag reser. Jag ville nämligen bara rapportera om gårdagens Itrim-upplevelser. För jag antar att ni är nyfikna... Eller?

Först hade jag mitt månadsmöte med min hälsocoach Linnea. Jag tyckte det gick väldigt bra. Vi gick igenom hur det gått, kommande äventyr och en massa annat. Jag sköter mig till punkt och pricka med kosten, träning och stegräknaren. Invägning stod också på schemat. Jag har nu gått ner 9,2 kilo totalt och endast några hekto i muskelmassa dvs det är rena fettkilon som försvinner och det är jag väldans nöjd med. Plus i kanten för att nu har samtalsrummen gardiner ut mot fönstret så att man känner sig mer privat.

Efter det vart det dags för tredje gruppträffen. Först tänkte jag åh nej för helt plötsligt så var det 4 stycken som egentligen går på torsdag. Kändes som amen när ska vi lära oss vem som går i måndagsgruppen... Men det gick mycket smidigare än vad jag först trodde. Så nu har jag lärt mig några namn till som Åsa, Corinna, Kerstin och Gunilla. Det betyder att jag har 2 stycken kvar att lära mig men de var också de som saknades idag.

Vi pratade mycket om vad händer sen dvs hur stor är en portion, vilka tricks kan man ta till, hur åt vi innan, hur vill vi äta och hur ska vi planera för att lyckas sedan. Mycket intressant tyckte jag. Vi fick även lämna in våra personliga brev plus vi fick en lista på vilka datum gruppträffarna är ända fram till vecka 32. Kanon för nu kan man ju planera lite och jag vill ju verkligen prioritera dessa mötena så allt annat får anpassas.

Det vart nog allt. Vi hörs när jag har Internet access så ta väl hand om er under tiden! Kram!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass