Kettlebellskväll

Ikväll står det kettlebells på schemat för jag ska vika för min instruktörskollega Stefan som solar i Thailand. Ska bli kul att köra en vardagskväll för det har jag ju aldrig gjort. Och jag är nyfiken på om jag kommer känna igen någon av deltagarna eller om alla är nya för mig. Lite pirrigt faktiskt men samtidigt så himla kul tycker jag. Jag älskar verkligen denna träningen och vill förmedla samma känsla till andra som är nyfikna.

Kvällens övningar blir basövningar som sving, knäböj m.m. Och eftersom det är sportlovsvecka här nere i Söder tänkte jag först köra afterski-tema på musiken men hur sjutton hittar man sådan på Spotify? Så det får blir rock-tema för det är väl ändå mest coverband som spelar för törstiga skidåkare. Jag hoppas att onsdagspubliken ska gilla passet :-)

By the way om du vill testa på kettlebells så ska jag köra ett extra prova-på pass nästa fredag på Studio S. Nämligen kl 16.45 och ett 45 minuters pass. Endast 12 platser och trots att det bestämdes igår kväll så är redan mer än hälften av platserna bokade. Kul! Men hojta till om du vill vara med så fixar vi det!

Kommentarer

 1. Var ett trevligt pass och jag motiverades till att ta i mer och även pröva något nytt! KUL!!! Har tyngre musik vid något pass...tempo...Ses nästa söndag igen, då jävlar! :-)
  Mvh
  Mats

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mats! Kul att du hittat till bloggen och att du gillade gårdagens pass! Mest så jag förstår - vad menar du med tyngre musik? Ha det gott!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass