Kommit på en sak till

Letar ju målbilder och förebilder för fullt och igår fick jag en till när jag tittade på denna http://www.svtplay.se/video/1031708/i-hjartat-pa-anja-parson. Nämligen Anja Pärson. Nej jag ska inte börjar åka skidor eller bli lesbisk :-) Jag menar en kroppslig förebild dvs Anja är ju också lite rundare om rumpan och låren. Men hon är stark och muskulös plus hennes fokus under träningen dvs att utmana sig själv för att vinna något större tilltalar mig. Vem är din förebild?

Kommentarer

  1. Hej Tina! Kul att ha träffat dig idag och en jättefin blogg! Vilken fantastisk resa du har gjort. Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Anna! Detsamma - rolig kväll tyckte jag! Tack så mycket! Hoppas vi träffas snart igen! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass