Ville verkligen inte :-(

Jobbar hemifrån idag för jag sitter och redigerar den nya hemsidan som ska släppas snart. Mycket text, mycket finlir och en del frustration som det ska vara :-( Och en massa kvar att göra fast deadlinen närmar sig... Skönt då att sitta i lugn och ro i myskläder och jobba på. Men så var det ju den där "dagens motion" på schemat...

När jag kollade stegräknaren vid lunch hade jag knappt 500 steg. Då tog latmasken ett hårt tag om mig. Det var ju så skönt i soffan med datorn, filt och en kopp te. Jag vill inte ut i snö, is, hård vind, kalla grader och trava i 90 minuter för att få ihop 10 000 steg. JAG VILL VERKLIGEN INTE :-( Dividerade med mig själv hit och dit hur länge som helst.

Jo men jag har tränar mycket denna veckan så jag kan skippa idag. Jo men du har ju också rört dig varje dag på detta året och du behöver ju inte uppnå 10 000 steg men gå en liten runda i alla fall. Nä men jag vill inte det är så kallt och blåsigt. Nä men du borde få lite frisk luft - it´s good for you... Typ ungefär så gick det runt.

Till sist blev jag trött på mig själv och sa till mig på skarpen. Bara gör det! På med kläderna, jacka, mössa, vantar! Ta ifånen och plugga in hörlurarna i öronen för att lyssna på mentala träningsspåren under tiden. Så då gjorde jag det. Kallt och jäkligt men jag gjorde det! Nu sitter jag i soffan och värmer mig med två vetekuddar, en dator och en stor kopp te...

Kommentarer

 1. Heja dej Tina!
  Ett bra beslut och så här efteråt känns det väl ganska bra va?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Chatto! Jo det gör det men jisses vad kallt det var. Kram

   Radera
 2. Där blev jag allt nervös ett tag, men som jag förväntade mig så tog du tag i det!!! Bra gjort!
  Snart ska jag iväg till Gerdahallen och köra box, räknar med träningsvärken Allan på söndag. Kommer inte ens ihåg när jag körde ett boxpass senast!
  Underbar helg till dig och mannen!
  KRAM
  Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe jo men det var himla nära att det blev soffan. Kör hårt på boxen!!! Ha en mysig helg du med!!! Kram

   Radera
 3. Så jobbar en riktig vinnare! Grym inspiration! ha en mysig helg! Kram Malou

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Malou men det hade lika gärna kunnat bli soffan :-) Ha en mysig helg! Kram

   Radera
 4. Ing-Marie i Åkarp22 februari 2013 kl. 20:18

  Härligt!! Just promenaderna är lättare för mig eftersom hunden MÅSTE ut! Och när jag ändå är påklädd kan man lika gärna gå en lång runda! Jag blir oerhört motiverad av att tänka på/fantisera/drömma om tiden efter målet. Fjällvandring... rida på häst... mm mm. När det är motigt hjälper mina drömma mig! Det kan vara ett tips om du tycker det är kämpigt ibland. För det ÄR det! Du är GRYM! Trevlig helg!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis då måste man ju ut och kan lika bra gå :-) Hade jättegärna haft hund men hade inte fått ihopa det riktigt med jobb etc. Håller med dig - tänk på målet, drömmen eller vad det nu är så hittar man en uns motivation att köra vidare! Du e grym du med!!!

   Radera
 5. Bra jobbat! Det är farligt att börja tänka och känna ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp ibland är det bäst att bara "just do it"!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass