Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Att huset stod kvar och inget skadat efter Simone
  • Mysigt frukostprat med maken
  • Att jag hade ett extra par strumpor på jobb för ena hälen vart visst lite bar...
  • Kände mig fin i min nya glitterkofta
  • Lite solstrålar minsann på lunchpromisen
  • God lunch på korvrester och cole slaw - mums!
  • Grymt kettlebellspass dock kanske snart det sista. Dels för jag ju bestämt mig för att inte fortsätta efter jul men också för deltagarantalet är för lågt. Precis som höstterminen inte kommit igång på Studio S av någon anledning. Jaja jag är så nöjd ändå för den erfarenhet jag fått fram till nu :-)
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass