Status i projektet...

Den 2 september så satte jag ju fart mot detta dvs Tina i toppform inför kettlebellscertifieringen. Och nu är ni ju sjuk nyfikna på statusen i projektet eller? Förstår det men jag tror ni redan anat statusen... Om ni följer mig på Instagram eller på FB-sidan så har ni kunnat se tallrikar fyllda med mat och kanske en enstaka kettlebell.

Joho jag har fått till ett eget kettlebellspass hemma och gjort en trigger point session. Wow liksom!!! Bara att konstatera att hemmaträning förutom att ställa sig på crosstrainern är inget för denna bloggerskan. Då går jag mycket hellre till gymmet där jag har fått till lite kettlebellande men totalt kanske 20 minuter på dessa veckorna :-(

Sen var det väl några veckor där matintaget ökade successivt dag för dag. Och kulminerade i en sockerkrasch under min feberhelg i början på oktober. Lyckades stoppa det i tid men drog på mig en vecka till utav korv med mosfrossa... Ställde mig på vågen under denna perioden och såg den sakta men säkert öka. Och förra fredagen voila en 8 först - WTF! Konstigt nä inte alls och bara en bekräftelse på att jag behövde ta tag i saker och ting vilket jag redan bestämt.

Fast it is not all bad :-) Jag gör mitt rörlighetspass med PT-Katarina varje fredag och nöter tex knäböjen. Jag har varit på två riktiga yogapass där jag hängt med hyfsat. Jag gör verkligen framsteg på den där rörligheten. Imorse på gymmet fick jag till några snatchar och long cycles med kettlebellsen (även om jag glömde att ta med mig egna riktiga bells). Och framför allt GYMMET - I love it har jag konstaterat och den tunga styrketräningen som gäller för mig!!!

Jag har även tränat en massa annat, cyklat, stegat, gått på Itrim gruppträffarna och ställt mig på vågen även om det tagit emot. Wonder why :-) Åter igen kvittar hur mycket jag tränar om jag inte sköter maten!!! Dock har jag ju fått till en massa mysfrukostar med tända ljus och lugn. Plus min fot har läkt dvs huden och inte ett spår utav the ugly stuff. Hälen lite trilsklig fortfarande men har återbesök hos Frida nästa vecka. Så är this girl is back in business och sköter sig enligt plan. Fast mer om det imorgon som en tvättäkta cliff hanger :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass