Houston we got a problem...

Idag tänkte jag ha på mig den korta version utav kettlebellshalsbanden jag köpt. Beställde ju ett lite längre och ett kortare så tänkte jag man kan variera sig samt testa vilken längd som funkar. Men om vi säger så här den korta versionen är väldigt kort. Det blir liksom mer ett pannband än ett halsband... Hmm vad gör jag nu?

Ser ut som ett vanligt men ack nej...

Finns inget spänne att öppna eller är det jag som inte fattar? 

Kommentarer

  1. Det du visar på lilla bilden är spännet, eller låsihopmanicken...på ena sidan ska man kunna föra kulkedjan inåt liksom, så att den går isär. Sen sätter man på halsbandet och klickar i kulan och drar så att den fastnar i spännet. Jättesvårt att förklara men kanske hjälper det något?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass