Ingen dumburk...

Igår gjorde jag något som jag nog inte gjort sedan typ tidigt 1980-talet eller om någonsin... Jag slog inte på dumburken dvs den stora TV-skärmen när jag kom hem från jobb. Istället tände jag lite ljus och satte igång en radiokanal på Spotify... Jag har ALLTID TV:n på - ALLTID!!! Det första jag knäpper på när jag vaknar för att se Nyhetsmorgon och det sista som stängs om ens det för maken brukar titta medan jag knoppar in.

Egentligen tittar jag inte så mycket utan det är mest bakgrundsljud och sällskap samt en vana att den ska bara vara på. Fråga mig inte vad jag fick för ryck igår men kände att nej jag vill ha lugn och ro. Förresten har jag tröttnat mer och mer på diverse program för det bara gapas, skriks, hånas och irriteras. Ingen feel good alls eller så har jag blivit tant :-)

Planen är att fortsätta med denna trenden dvs bara slå på TVn när jag faktiskt ska se något som nyheterna. Eller när maken och jag tittar på någon serie eller film tex från Netflix. Visserligen hade jag ju skärmar igång igår tex mobilen och lap topen men jag valde innehåll själv på något sätt och slappnade av mer med musik i bakgrunden och tända ljus. Den som lever får väl se hur länge detta håller i sig :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass