Shopping och reservdelar

Ungefär så kan jag nog sammanfatta helgens aktiviteter. Maken är en sådan person som typ shoppar kläder en gång om året men då gör han det rejält. Dock innebär det också att garderoben faller samman samtidigt... Fast sedan tar det några veckors utav pepp innan it is showtime. I helgen har han uträttat stordåd :-) Frugan i hushållet har också fått lite nytt men hon fyller ju också på med jämna mellanrum...

Och reservdelarna då undrar ni kanske? Jo så kändes det som imorse när Elin gick igenom dagens övningar på Lomma-passet... 5 övningar vi skulle göra i par där den första var hoppa jämfota. Amen va fasiken det får jag ju inte göra för den jäkla hälsporren. Sen var det en annan där min axel plus urdåliga bålstyrka ställer till det. Och sen fortsatte det så :-( Sa till Jessika som jag teamat upp med att hon nog skulle välja en annan partner som inte bara består utav reservdelar :-(

Men vi körde på och jag fick anpassa. Hoppen blev löpning vilket går lekande lätt nu för tiden så alltid något. Men typ halvvägs in så blev planen en annan. Tydligen inte bara jag som hade problem med övningarna. Så då körde vi olika övningar tillsammans. Fast ja jag fick ju modifiera lite här och där men jag körde på i fullt ös. Så svetten lackade och jag kunde släpa hem reservdelskroppen nöjd med mig själv.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass