Motivationen just nu!

Våren/sommaren 2005 vägde jag som mest. Ingen aning i antal kilo men en del fler än de där 117 kilo som jag räknar som min "startvikt" januari 2008. I februari 2005 gick min älskade pappa bort väldigt hastigt i en hjärtattack. Månaderna efteråt är en dimma men det jag vet är att jag åt, åt, åt... De första bilderna nedan är från de månaderna. 

I början på 2006 gick jag ner en del kilo inför makens och mitt bröllop men jag vet fortfarande inte den egentliga startvikten och det är ändå inte relevant. För det är inte alla kilon hit eller dit. Det som slår mig mest är mina ögon och brist på glädje 2005 jämfört med de senare bilderna från i år. Aldrig mer ska jag må så dåligt! Inte sagt att livet inte drabbar en ibland på olika sätt och ett socker-snedsteg gör inte att alla kilon kommer tillbaka. Men att välja livet och att prioritera min hälsa det är mitt val! Punkt!

Från 2005 - inte så smickrande men sanningen!Från detta året dvs 2013!

Nu är detta min främsta motivationsbild dvs jag ser verkligen att rumpan och mina ben börjar forma sig och se ut som "de ska". I slutet på året så är målet att jag ska gilla vad jag ser in that area :-)
(Klicka på bilderna så blir de större...)

Kommentarer

 1. Det är rätt. Att välja livet, glädjen och hälsan. Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Herreguuud vilken resa, Tina!!! Så jädrarns duktig och flitig du är!! Jag är verkligen imponerad! STARKT!!!!
  Kram till dig
  /Jenny M

  SvaraRadera
 3. Du är så jäkla grym! Det är sådan skillnad på livsglädjen och "jävlar anamma" i dina ögon på de nya bilderna. Du är en stor inspiration och du sätter ord på sånt jag förtränger. Att du så öppenhjärtigt delar med dig av dina tankar och känslor ger mig så oerhört mycket så jag vill bara tacka dig för att du fortsätter skriva, även om sånt som är svårt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Jenny tack så mycket för denna kommentaren. Den gjorde mig väldigt rörd! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass