Lite vissen

Puh igår kväll kändes det som luften gick ur mig lite - ångan är slut :-) Många som varit sjuka på jobb och maken har känt sig lite hängig. Och nu är det min tur. När jag får trånga luftrör och tungt att andas då vet jag att something is cooking... Näsan droppar, huvudet är tungt och lite så där trötthetskänsla i kroppen.

Så strax innan lunch körde jag hem igen och däckade i sängen. Sovit tills nu. Så yogan är inställd för min del och hittat vikarie till kettlebellspasset imorgon. För nu gäller det att lyssna på kroppen så inget bryter ut. Är liksom i förstadiet och vill inte bli sjuk. Vila, vatten och mat står på schemat. Och kanske glass och en kanelbulle :-) Lyssnar du på kroppen och vilar i tid?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass