Dagens brottarmatta!

När klockan ringde imorse så vart jag väl inte piggast i stan men jag kom upp. För på söndagar väntar ju brottarklubbens lokal på mig. På med träningskläderna som redan låg framme (gäller att förbereda sig så man kan sova så länge som möjligt...) och lite frukost. In med väskan och iväg till Lomma. På plats i god tid och hann vakna till lite. Sedan satte dagens Utmanings-pass igång. Idag var det dags för pass 7 och bara 3 kvar... Dagens instruktörer Annette och Jeanette. Alltid lika härligt glad och peppande!

Jag gillade verkligen dagens pass. Efter uppvärmningen så var det som vanligt 5 övningar som ska göras om 24 repetitioner. Idag varvades 5 styrkeövningar med lite puls och flås. Jättebra upplägg tyckte jag och att vi gjorde övningarna tillsammans till bra musik. Om jag kommer ihåg rätt så var det: magövning 1 (raka/nedre) 24 reps, löpning fram och tillbaka ett par rundor, magövning 2 (sidorna) 24 reps, sidskutt fram och tillbaka ett par rundor, rygglyft 24 reps, jämnfota hopp (blev snabba fötter för mig), triceps mot vägg 24 reps, löpning fram och tillbaka ett par rundor och masken 24 reps.

Det blev 3 hela varv och nedvarvning med snabba fötter. Sedan frågade Annette ska vi inte köra lite till vi har ju tid. JA tyckte en endorfinhög Jensen medans mina träningskompisar kände sig mindre hågade tror jag... Ooops sorry men jag kände mig stark och man kan alltid lite till. Och det visade ju sig att alla kunde lite till för vi körde de 5 styrkeövningar ett varv till och sedan stretch på det. Så förlåt Utmaningskompisarna för att jag blev lite för entusiastisk men jag var så jäkla glad att jag kan. Jag kan springa, jag kan göra masken, jag kan...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass