En klok kvinna och en klok man

Härom veckan så lyssnade jag på en pod från Träningsglädje TALKS som jag kan varmt rekommendera (ja all poddar från Sara!). Just denna podden heter "Varför är det så svårt med hälsa?" Och den gav mig några tankeställare. Som just nu bearbetas i huvudet och i hemläxan till nästa gruppträff på Itrim. Men mer om det vid ett annat tillfälle.

Det jag vill komma till är att i just denna podden så gästade en kvinna vid namn Ann-Sofie Forsmark vars blogg jag missat. Men inte nu längre :-) Och i ett av hennes inlägg skrev hon om sin nya coach vars namn är Tim Waggoner. Som ni nog förstått vid detta laget så är inte löpning mitt främsta träningsval men jag förstår att det kan vara lockande. Och när man lyssnar på denna mannen blir man ju lite småkär. Framför allt i hans klokhet och uttryck. 

Så ta chansen att a) lyssna på Sara b) följ Ann-Sofies blogg som verkar ha ett drömjobb... och c) klicka på videon nedan och lyssna på vad som sägs - verkligen lyssna! Ord som framför allt fastnade hos mig var: "Quality of life is when you wake up every single day and you wouldn´t change a thing."

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass