Sucker för reklam?

När man ser produkter snurra runt i olika bloggar, i annonser på nätet/TV/tidningar eller vad det nu kan vara så blir man ju nyfiken... Därav min nya te-samling på jobb. Lipton-teerna tycker jag luktar väldigt gott men smaken gillar jag inte direkt. Så de fick kollegan Sara ta hand om idag. Och även om jag inte gillade dessa tror ni inte jag går och letar efter den tredje i serien... Friggs Energi och Immun tycker jag väldigt mycket om. Sockerbalansen blir jag lite lätt illamående utav av någon anledning. Har du också gått på reklamen och sitter sörplandes på dessa just nu?

Voila en del utav min samling på jobb...

Kommentarer

 1. Jag faller för snygga förpackningar! Självklart måste innehållet vara bra för att jag ska köpa igen men det är ofta förpackningen som avgör om jag vill testa eller ej. Så ytlig är jag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut är förpackningen viktig!!! Strunta samma hur ytligt - man ska omge sig med saker man tycker är snygga!

   Radera
 2. Jag har inte testat dessa, men det ska jag nog ta och göra. Dricker lite för mycket kaffe just nu...inte för att jag märker att jag mår dåligt av det men inbillar mig att det inte är riktigt bra! :)

  Och jag är som Nellie, faller för fina förpackningar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli intressant att höra vilka som blir dina favvisar!

   Radera
 3. Har köpt sockerbalans men klöktes bara jag öppnade förpackningen..så den lär gå till nån som inte är så kinkig som jag är :-) /Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe ja den var inte heller min favorit - too bad för sockerbalans som tepåse hade ju varit bra :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass