Nya kängor hittade jag minsann

I måndags innan gruppträffen på Itrim hann jag inom några skoaffärer för jag var ju på jakt efter ett par nya kängor. Med lagom klack för hälen och så dämpad som möjligt. Inte ett lätt uppdrag ska jag säga för många är stenhårda i sulorna. Plus att jag vill ju att de ska vara lite coola och passa till det mesta. Hittade dessa och kände direkt att de skulle nog funka. Okej inte att jaga steg men att se lite fin ut i :-)

Och titta vad jag upptäckte när jag kom hem - en fjäril på lådan!!!

Inte lätt att fota svart men detta får duga

Kom med ett redan litet slitet utseende. Bra där då behöver jag ju inte putsa för de ska se ut så...

Kommentarer

 1. Snygga, ser bekväma ut också.
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det trodde jag första dagen men andra fick jag värsta skavet på vänster :-(

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass