Ooohhh JAAA!!!

Fredag och då vet vi alla vad som händer... Morgonpass med PT-Katarina och veckans tuffaste pass. Idag var inget undantag. Fast det kuliga är att jag känner/ser min egna utveckling. Om jag var stel som ett kassaskåp i början så är jag kanske som en kassaskrin nu if you get the picture...

Nämnde det till Katarina dvs att det känns som jag är rörligare idag även om jag har en bit kvar. Helt spontant utbrast hon bara Oooohhhh JAAA!!! Ni vet när en människa inte ens tänker en sekund utan bara svarar direkt från hjärtat. Fniss jag bröt ihop i ett skrattanfall och kunde inte låta bli att retades lite med henne att jisses vad illa det måste ha varit innan :-)

Mot slutet i passet var det där knäböjen och det tar sig. Nu har jag fått kläm på bäckenet, andningen och magen. Idag är det där bröstet upp, att inte behöva korrigera mellan utan bara mata på och hälarna i marken som fick sig en duvning. Men snart så kanske det släpper. Heja mig!

Ikväll så är tanke att det där yogapasset som inte blev av förra fredag pga feberfrossa ska ske. Är bokad, har kläderna nerpackade och Helen väntar på mig. Så klockan 16.30 får ni gärna skänka mig en tanke. Jag kommer nog behöva det men tänk så rörlig jag kommer bli...

Kommentarer

 1. Måste måste måste komma tillbaka in i träningsrutinen! Tack för inspiration!
  Ha en fin helg,
  kram!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Över förväntan!!! Kommer inlägg i veckan :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass