Är jag yoga-frälst?

Jag testade ju yoga på riktigt för först gången i mitt liv förra fredagen. Nämligen hot sådan på detta stället i Lund. Och vet ni vad I like it and I liked it a lot! Lite tufft med värmen först men sen var det så skönt för en frusen bloggerska. Avslappnad stämning där vissa var mer avancerade än mig i positionerna och andra lite mindre dvs jag kände mig hemma.

Likaså inga positioner där man ska luta sig på svanskotan i en kvart och där jag måste hitta på något själv. Gillade även att instruktören gick runt och pratade och hjälpte till istället för att visa värsta övningen längst fram som en annan kan ha hopp om att kunna efter 25 års yogande. Istället sa hon positionerna och så apade jag efter de andra.

Avslappnat helt enkelt och jag kunde vara i min lilla bubbla. Svettades som tusan, lite jobbigt med andningen ibland och framför allt vilken känsla efteråt!!! Så lugn och skön i kroppen och knoppen. Maken tyckte jag kunde göra det där varje kväll så fick han lite lugn och ro :-)

Köpte ett rookie-pass för 350 kronor vilket innebär att under 2 veckor har jag fri tillgång till alla pass. Inte så lätt att få in i en busy kalender. Men vet ni jag gillade det tom så mycket att 16.30 idag är det dags för vad som kan bli mitt nya fredagsmys...

Kommentarer

  1. Så kul Tina! Jag har aldrig testat hot yoga. Jag kanske kan hänga med en fredag? :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut och denna veckan ska jag dit på onsdag 16.30 och torsdag 18 om du kan. Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass