Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Att jag kom upp och ställde mig på den däringa crosstrainern i ottan
  • Mys att maken joinade mig till frukost med en kopp kaffe och vi fick pratat lite världsligheter
  • Puh idag sitter de här punkterna långt inne så jag säger att jag är tacksam att jag mår bra :-)
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

  1. Jag gick upp och styrketränade fast jag helst ville krypa tillbaka i sängen. Jag tror styrketräningen gjorde mer nytta för mitt kaosiga huvud än sängen hade gjort! Jag har intervjuat en eventuell ny pt och jag är tacksam för att det kom en kund på mitt intervallpass så jag fick springa och hojta lite. Jag är tacksam för en bloggkommentar från bästa Malou och jag är glad för att jag plötsligt fick en oplanerad helg trots att anledningen är ledsam.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass