Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Njuter av de underbara blommorna, höstkransen, ljuslyktorna som vi fick utav våra fina vänner igår
  • Dagens träningspass i Lomma och min löpning
  • Att jag just nu är i ett sådant "mat-flow" - lugn i kroppen och knoppen
  • Mys i soffan med te och maken
  • Att jag gjort min hemläxa till morgondagens Itrim-träff
  • Att Anna gav mig en duschkräm som luktade jättegott
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

  1. Det som fått mig att må bra idag är mina goa tjejer! En massa mys har vi hunnit med. Mat-läget är allt annat än under kontroll just nu....har tyvärr tappat kontrollen lite för tillfället och de duktiga veckor jag precis bockat av känns avlägsna. Igen. Usch....får försöka skärpa mig med start i morgon!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass